Da uhyggen bredte sig på Skovlyst…

Da uhyggen bredte sig på Skovlyst…

5. november 2015 - kl. 0:40 - af

Skovlyst sæby scenenHalloween aften, kom 75 udklædte børn til en festlig aften på Skovlyst.

Sæby scenen havde indbudt børn fra 0. – 7. klasse til en uhyggelig halloween fest. Initiativet blev taget for en måned siden, og derefter er det gået stærkt med at få lavet PR, fundet frivillige og planlægge hele arrangementet.

Dørene blev åbnet klokken 18.45, og børnene stod allerede i kø ude foran Skovlyst for at komme ind. Aftenen stod på masser af halloween hygge. I teatersalen på Skovlyst, var der arrangeret stort børnediskotek, hvor der blev danset hele aftenen. I den gamle bar og krostue var der pyntet op med masser af skræmmende pynt, og baren havde åben hele aftenen, hvor der kunne købes alkoholfri drinks, slik og meget andet. I løbet af aftenen var der arrangeret forskellige konkurrencer hvor børnene kunne vinde forskellige præmier. Aftenen blev afsluttet med en kåring af de bedste udklædte børn. Her var der præmier til første pladsen og anden pladsen, stort tillykke til disse uhyggeligt udklædte børn. De sidste børn blev hentet omkring klokken 22.00 og herefter stod den på en evaluering af en fantastisk aften.

Allerede i løbet af aftenen, var der børn henne og spørge, om der også kommer halloween fest næste år. Så derfor kan vi godt allerede nu love at vi vil arbejde på at gøre halloween til en tradition i Sæby scenen, så det kan komme igen næste år. Så sæt kryds i kalenderen og kom og vær med til denne skræmmende tradition på Skovlyst. Vi arbejder i Sæby scenen på at få flere arrangementer op at stå, så følg gerne med i hvad der sker på Skovlyst, og støt op om Sæbys kultursted midt i skoven.

Vi vil gerne sige tak til dem som har valgt at sponsere præmier til vores konkurrencer. Så en stor tak til pizzeriaet La Piazza og Sparnord i Sæby.

FullSizeRender copy IMG_04201 copy

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Da uhyggen bredte sig på Skovlyst...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER