Genplant planeten<br>…

Genplant planeten

4. november 2015 - kl. 9:50 - af

IMG_0834 copyTirsdag den 3. november har institutionerne på Brolæggervej nr. 2 og 4 været en del af Genplant planeten projektet, som løber af stablen i denne uge over hele landet. For institutionerne på Brolæggervej har det betydet, at de har kunnet genplante en del af det læbælte, som de seneste års storme har væltet. Der har været 100 børn til at plante 100 træer.

Man kan læse mere om projektet inde på Skoven i skolen. Budskabet er at give så mange børn som muligt mulighed for at handle aktivt for et bedre klima ved at plante træer. Træerne er kommet fra fire planteskoler Akkerup Planteskole, Højmoses Planteskole, Holdens Planteskole og Friisenborg Planteskole. Genplant planeten er støttet af Nodea-fonden, DONG Energy, Friluftsrådet, Danske Planteskoler, DAPO og 15. juni Fonden.

Alle har haft en dejlig dag. De mødtes i skovbørnehaven kl. 10, sang fælles morgensang (de har lært en ny sang ”vi vil plante et træ”), og derefter gik de i gang med at grave huller, hvorefter børnene et efter et plantede træer. Hvert barn fik sit eget navneskilt sat på træet – så nu skal de bare vokse sig store.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Genplant planeten
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER