Undersøgelse: Bankkunder mest tilfredse med Spar Nord

Undersøgelse: Bankkunder mest tilfredse med Spar Nord

3. november 2015 - kl. 0:01 - af

SN_Rikke_KloppenborgI en nylig undersøgelse af 25.000 danskeres forhold til deres bank indtager Spar Nord Sæby sammen med resten af Spar Nord en topplacering som den af de 10 største banker i undersøgelsen, hvor kunderne er mest tilfredse.

Spar Nord Sæby og landets øvrige Spar Nord-banker indtager samlet set en topplacering i en ny og omfattende undersøgelse af danskerenes forhold til deres bank.

Hele 24.966 danskere har deltaget i undersøgelsen, som er gennemført af Finanssektorens Uddannelsescenter, og det er i gruppen af de 10 største banker i undersøgelsen, at kundetilfredsheden i Spar Nord er højest.

I Spar Nord Sæby tager Afdelingsdirektør Rikke Kloppenborg undersøgelsesresultatet som et udtryk for, at banken prioriterer rigtigt.

– Den personlige relation til kunden har altid været højt prioriteret i Spar Nord, og jeg tolker undersøgelsesresultatet som en kvittering for, at det er den rigtige prioritering. Vi skal naturligvis også levere al den teknologi, der gør det nemt og komfortabelt at være bankkunde i dag, men der er ingen tvivl om, at det er i det personlige møde med kunden, at vi virkelig viser vores værd, siger Rikke Kloppenborg.

7.000 nye kunder
I årets første tre kvartaler har Spar Nord samlet set fået flere end 7.000 nye kunder netto, og den udvikling hænger ifølge Rikke Kloppenborg tæt sammen med en høj tilfredshed hos bankens eksisterende kunder.

– Et af spørgsmålene i undersøgelsen handler om tilbøjeligheden til at ville anbefale Spar Nord til andre. Her scorer vi også relativt højt, og det betyder rigtig meget for vores muligheder for at tiltrække nye kunder, at vores eksisterende kunder taler positivt om os, forklarer Rikke Kloppenborg.

Nyt fordelsprogram
Som et led i bestræbelserne på at styrke Spar Nords relation til kunderne har Spar Nord per 1. oktober lanceret et nyt fordelsprogram under navnet StjernePLUS. Programmet indebærer lavere priser og en række gratis ydelser på blandt andet kort- og forsikringsområdet for de kunder, der samler deres bankforretninger i Spar Nord.

– StjernePLUS bliver et vigtigt omdrejningspunkt i dialogen med vores privatkunder, og vi har tiltro til, at det også kommer til at gøre noget godt for den kundetilfredshed, som vi hele tiden arbejder på at gøre os fortjent til, lyder det afsluttende fra Rikke Kloppenborg.

Om Spar Nord
Med flere end 390.000 kunder, cirka 1.500 medarbejdere og 70 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og landede i 2014 et overskud før skat på 705 millioner kroner.

Spar Nord diplom for mest tilfredse kunder copy

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Undersøgelse: Bankkunder mest tilfredse med Spar Nord ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER