Sæby Fodpleje fejrer 25 års jubilæum

Sæby Fodpleje fejrer 25 års jubilæum

3. november 2015 - kl. 9:13 - af

Sæby Fodpleje Dorte Vejby_600x250Dorte Vejby startede hjemme i kælderen i familiens hus, men efter 5 år flyttede hun til nye lokaler hos BeneFit. Her har hun i en lang årrække haft lokaler i tilbygningen til den gamle rutebilstation på Stationspladsen, men da lejligheden bød sig, flyttede hun til nye, større, mere lyse og venlige lokaler i den tidligere postbygning på Jernbane Alle 2, stadig i samme hus som BeneFit.

Indehaver, fodplejer Dorte Vejby, fortæller, at der er bedre plads end før, og derfor ser hun gode muligheder for på bedste vis at kunne servicere sine klienter.

Den 20, november har Dorte Vejby 25 års jubilæum som fodplejer, og hun har besluttet at det nu er tid at holde en reception, som både skal markere de nye lokaler, men også fejre at det nu er 25 år siden hun startede som fodbehandler.

Der vil på dagen være åbent hus for kunder, venner, kollegaer, og familie mellem kl. 14-18 med lidt godt til ganen.

Man kan bestille tid til en behandling hos Dorte Vejby på tlf. 9846 4223, og er man ikke mobil, er der også mulighed for at bestille tid til en hjemmebehandling.

Sæby Fodpleje_1 Sæby Fodpleje_600x400 Sæby Fodpleje

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Fodpleje fejrer 25 års jubilæum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER