Klubmester kåret i Sæby Sportsfisker Klub

Klubmester kåret i Sæby Sportsfisker Klub

3. november 2015 - kl. 9:21 - af

Jens Møller_600x250Weekendens 24 timers klubmesterskab hos Sæby Sportsfisker Klub, endte med mange rigtig flotte fisk.

Jens Møller Larsen landede og genudsatte lørdag en flot 94 cm lang havørred, hvilket faktisk afgjorde det hele før det rigtig var kommet igang. Herefter var der kun kampen tilbage om de næste placeringer.

Der blev landet i alt 10 havørreder over 40 cm i Sæby Å. Frank Hjortdal Andersen slog til, søndag morgen, med en fin havørred på 71 cm og blev nummer 2 og på 3. pladsen kom Jakob Dahlmoes med en havørred på 47 cm.

Jens Møller var så beskeden at lande en havørred på 67 cm også, så en værdig klubmester, som kunne modtage vandre pokal samt et Stella 4000i hjul til en værdi af kr. 5.999,-.

Stort tillykke til alle.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Klubmester kåret i Sæby Sportsfisker Klub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER