135 til Lions julebanko i Manegen…

135 til Lions julebanko i Manegen…

2. november 2015 - kl. 13:07 - af

Lions banko_600x250Søndag var det traditionen tro tid for et af de to årlige bankospil, som LC Sæby står bag.

Selvom spillet først startede kl. 14 var de første allerede at finde i salen kort efter middag, så det tegnede godt for dagens arrangement og da klokken var præcis 14 blev der budt velkommen ved LC Sæby’s præsident, som kunne konstatere at der ikke var mange ledige stole tilbage i salen.

Masser af fine præmier var på spil, både til banko og amerikansk lotteri. Dette udelukkede pga. stor velvilje fra lokale erhvervsdrivende, som venligt har doneret præmier i den god sags tjeneste.

Med 18 spil og en indlagt pause midtvejs, var eftermiddagen besat og til trods for at ingen af løverne fra Lions er proff. til banko, så forløb spillet uden de store udfordringer, men med smil på læben og en fantastisk god stemning.

Lions Club Sæby vil gerne benytte lejligheden til at takke de mange deltagere og ikke mindst sende en tak til de mange sponsorer, der igen har gjort julespillet muligt. Overskuddet går som altid til at støtte lokale formål.

Lions Banko1 Lions Banko Banko Lions_600x400

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '135 til Lions julebanko i Manegen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER