Skolernes idrætsdag foregik på MTB

Skolernes idrætsdag foregik på MTB

10. oktober 2015 - kl. 15:21 - af

Skolernes idrætsdag, mtbFredag før skolernes efterårsferie afholdes der hvert år idrætsdag, og på Sæbygaardskolen var der i år mange former for fysisk udfoldelse med en bred vifte af inden- og udendørsidræt.

28 friske elever og 4 lærere havde valgt at køre på mountainbike. Alle var før start linet op til en tur på 30 km og 310 højdemeter, og turen gik fra Sæby over Gedebjergvej, Hestvangsvej, Bangsbo, udkiks punktet på Pikkerbakken og langs kysten tilbage til Sæby – sej tur – som alle klarede super flot!

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolernes idrætsdag foregik på MTB' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER