Lima 415 – mad fra Peru<br>…

Lima 415 – mad fra Peru

31. august 2015 - kl. 0:09 - af

IMG_8889I forbindelse med festlighederne og de 5 arrangementer i Voerså by og på den gamle krogrund ved åen lørdag 29. august, var der også et eksotisk indslag fra Peru, som de mange gæster tog godt imod. Samantha Yto stillede op med sin flotte pinkfarvede salgsvogn og serverede peruviansk mad i stor stil. Straks cykelløbet var færdigt ved middagstid, fik hun og hendes hjælper rigtig travlt de næste timer. Endda så travlt at de måtte sende bud efter flere varer to gange, men herefter var der endda gæster, der gik forgæves, for sidst på eftermiddagen gjaldt det om at få de bestilte retter færdige til 18.00, hvor familie-grillaftenen på krogrunden startede.

Aner fra Peru
Samantha Yto med sydamerikanske- og peruvianske aner har slået sig ned sammen med sin familie på Østkystvejen 415 i Sørå, hvor der i øjeblikket er fuld gang i renovering af have og nedlægning af fliser, så der bliver bedre adgang, til den mobile pinkfarvede salgsvogn. Et pragtfuldt sted med en fantastisk flot udsigt over Kattegat, og så ligger stedet lige klods op ad en offentlig P – plads med pæne og rene toiletter.

Lima 415
Samantha Yto kalder sit lille firma Lima 415, og herfra sælges peruviansk mad og ”Bring Away”. Herudover kan man booke hende til venindeaftener, fester, konfirmationer, studentergilder, bryllupper, jubilæer samt en hel masse mere, hvor hun møder op i ens eget køkken og laver peruviansk mad.

Firmaet er nystartet, og for ganske nylig fik hun besøg af Veterinærmyndighederne, og fik tildelt den første positive Smiley.

Hvis man vil vide mere om Samantha og Lima 415, kan man gå ind på hendes hjemmeside, der hedder www.lima415.dk

Man kan også følge hende på Facebook.

Tekst og fotos Cille Strøm

IMG_8886 IMG_8908

En kommentar til “Lima 415 – mad fra Peru
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Lima 415 – mad fra Peru
…”

  • Lyder både spændende og lækkert. Godt nok er jeg ikke så kendt med lige præcis Peru, men det er meget lækker mad fra de egne, og de kan i den grad noget med ingredienser. Kan absolut anbefales, hvis man bor i nærheden…

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lima 415 – mad fra Peru
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER