Studiekreds om Fadervor<br>…

Studiekreds om Fadervor

30. august 2015 - kl. 0:47 - af

Saeby kirke_600x250Fadervor hører nok til noget af det mest kendte, og det, som de fleste har fortrolighed med fra den kristne børnelærdom. Samtidig er bønnen fyldt med så meget indhold, at man aldrig bliver færdig med den.

Dette efterår begynder en studiekreds ved Sæby Kirke, hvor man tager udgangspunkt i Fadervors bønner. Der vil være oplæg/undervisning, men også gerne spørgsmål og samtale, men faconen vil naturligvis indrette sig efter deltagernes behov og ønsker. Studiekredsen vil formentlig forsætte til foråret. Men indtil videre er der planlagt tre gange i efteråret, første gang torsdag d. 3. september kl. 19.30 i Mariehuset, Strandgade 13.

Alle kan deltage. Der kræves ikke særlige forudsætninger. Evt. spørgsmål kan rettes til sognepræst Keld Skovgård, der vil lede studiekredsen.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Studiekreds om Fadervor
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER