Kultur- & Fritidsudvalget holder udvalgsmøde i Norge

Kultur- & Fritidsudvalget holder udvalgsmøde i Norge

29. august 2015 - kl. 0:39 - af

IMG_Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Næste ordinære møde for Kultur- & Fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune er berammet til mandag den 31. august. Men denne gang bliver omgivelserne anderledes for udvalgets medlemmer, idet mødet afholdes i Larvik i Norge.

Udvalget består af formanden Mogens Brag (V), Bjarne Kvist (A), Ole Rørbæk Jensen (A), Frode Thule Jensen (V) samt Karsten Drastrup (DF). Ole Rørbæk Jensen har meldt afbud til mødet.

På dagsordenen er der 4 punkter: Ansøgning om kommunalt anlægstilskud til projekt “Vi bevæger Østervrå”, drøftelse af eventuelt tiltag på baggrund af forslag fra Ungebyrådet, ansøgning vedr. frie puljemidler – i dette tilfælde fra en fotograf om godt 32.000 kr. til fremstilling af fotografier i forbindelse med en fotoudstilling i Sæby -, og endelig er der et punkt med orientering til udvalget.

I Kultur- & Fritidsforvaltningen forklarer man, at når mødet denne gang finder sted i Larvik, er det kombineret med udvalgets besøg i Frederikshavns Kommunes venskabsby i Norge. Der skal udveksles gode idéer, og udvalget hører om de projekter, man kører i Larvik. F.eks. er byen kendt for sine poesiportaler i byens centrum og på havnefronten. I det hele taget søger man med besøget at få yderligere skub i kultur- og fritidsområdet inden for det nordiske samarbejde.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af ' Kultur- & Fritidsudvalget holder udvalgsmøde i Norge' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER