Ole Gas og Charlies Far<br>…

Ole Gas og Charlies Far

25. august 2015 - kl. 4:48 - af

OleGas_600x250En vaskeægte spillemand, der lyder som Kim Larsen og en bugtaler, der tryller og synger med en hund er på programmet til Open by Night i Østervrå.

Ole Gas er en vaskeægte spillemand – han ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også.

Publikum kan glæde sig til at oplever Ole Gas fra scenen ved butikstorvet. Ole Gas spiller og synger 100 % live, så man bliver helt nostalgisk, men med garanti også kommer i godt humør, for her går alt op i en højere enhed, når det ene gode Hr. Larsen hit efter det andet bliver serveret fra det store danske sangkatalog.

Børne- og Familieshow
Peter Nørgaard strøg direkte i finalen i TV2 programmet ”Danmark har Talent” i 2015. Peter er en eminent bugtaler som ikke bare kan tale men også synge med sine dukker.

Når Peter Nørgaard optræder med sit børne- og familieshow er det en formidabel blanding af geniale gags og brillant bugtaleri. Publikum kan glæde sig til et gensyn med hunden Charlie som er Peters allerbedste ven. I hvert fald så længe Charlie kan opføre sig ordentligt, hvilket ikke altid er særligt længe af gangen…

Peter Nørgaard er fuld af sjov og overraskelser, for godt nok kan han trylle, men det er ikke altid det går helt så godt, som Peter selv havde regnet med, så måske bliver der brug for nogle friske børn blandt publikum, der kan hjælpe ham?

 

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ole Gas og Charlies Far
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER