Grillfest hos spejderne ved lørdagens avisindsamling

Grillfest hos spejderne ved lørdagens avisindsamling

25. august 2015 - kl. 14:35 - af

politiker_2015Lørdag den 22. august afholdt spejderne fra Sæbygaard Gruppen det årlige politiker grill-arrangement, hvor byens borgere kunne kigge forbi pladsen på Munkevang og bytte et bundt aviser til en grillpølse. Pølserne blev serveret af et par af vores lokale politikere, nemlig Lars Oldager og Karl Falden. Så mens spejderne svedte over aviserne, blev de to herrer grillet endnu mere, end de har prøvet til byrådsmøderne. Vejret var nemlig usædvanligt godt, så det var en varm tjans at passe “de ristede”.

Byens borgere tog, som sædvanligt, godt imod tilbuddet om at bytte aviserne ud med en pølse, så pladsen var godt besøgt i tidsrummet 11-13. Pølserne blev ledsaget af nogle lækre hjemmebagte pølsebrød, som SuperBrugsen havde sponsoreret, og havde man lyst til lidt lækkert til kaffen, havde bageren på Gl. Aalborgvej givet en lækker kagemand – Tak for det.

Spejderne sender en stor tak til Lars, Karl og byens borgere for den fine opbakning til arrangementet.

Blandt spejderne var der to, som også har besøgt pladsen på Munkevang flittigt. Maria Wallentin fik et mærke for at have deltaget i 20 indsamlinger, mens Cathrine Freund slog alle rekorder. Hun kunne noteres for indsamling nr. 40.

Alle håber på lige så godt vejr næste år, så de kan få endnu flere glade borgere ned og hilse på byens politikere, og se hvordan spejderne griber sådan en avisindsamlig an.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grillfest hos spejderne ved lørdagens avisindsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER