Lynet slog ned i elinstallation i Lyngså

Lynet slog ned i elinstallation i Lyngså

24. august 2015 - kl. 16:20 - af

Brand_lyngsaa_600x250I forbindelse med det uvejr, der netop har passeret Nordjylland, slog lynet ned i et grantræ på adressen Østkystvejen 170 i Lyngså. Herfra har energien fra lynet forplantet sig til et nærtstående el-skab, som derefter brød i brand.

Falck i Sæby blev derfor alarmeret kl. 15.12 og kørte til adressen, men da der var strøm på skabet, måtte indsatsleder Dorthe Krogh fra beredskabet tilkalde en elektriker fra Nordenergi, hvilket de stadig venter på, inden en egentlig slukning kan påbegyndes. Det formodes, der er ild flere meter nede i jorden, og det kan derfor vanskeliggøre slukningen.

Indsatsleder Dorthe Krogh fortæller videre, at hun ikke tror, det vil få betydningen for beboerne i området, da der vil blive oprettet en midlertidig løsning, så alle i området stadig har strøm.

Brand_lyngsaa4_600x400 Brand_lyngsaa1_600x400 Brand_lyngsaa_600x400 Brand_lyngsaa2_600x400 Brand_lyngsaa3_400x600 Brand_lyngsaa_400x600

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lynet slog ned i elinstallation i Lyngså' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER