Ny gratis app til de danske lystsejlere

Ny gratis app til de danske lystsejlere

23. august 2015 - kl. 0:33 - af

Sejlere_600x250Sejlguide til sikker sejlads er en mobilapp på dansk med fokus på de grundlæggende internationale søvejsregler. Applikationen er lavet til lystsejlere, surfere og andre hobbyister i de danske farvande.

Appen kan bruges som et hurtigt opslagsværk med referencer til sømærker/bøjer, skibslys, vigeregler, nødsignaler, båker, bro-passagesignaler og lydsignaler. Applikationen indeholder også en lille quiz som
hjælp til nybegyndere, der forbereder sig til duelighedsbevis eller speedbådskørekort.

Udviklet som hobbyprojekt
Sejlguide til sikker sejlads er udviklet af to brødre, der i forbindelse med forberedelserne til duelighedsprøven selv stod og manglede en god sejlerapp. Da der kort derefter skulle vælges emne til et skoleprojekt ifm. et kursus i mobilapplikationsudvikling på DTU, var det derfor oplagt at vælge en app til sejlere. Efterfølgende er der arbejdet videre på projektet i fritiden.

Appen er i første omgang kun tilgængelig til Android, men det er hensigten at udvikle en version til iPhone. Det kommer dog til at vare et stykke tid inden iPhone versionen er klar til download, da appen
kun er et hobbyprojekt.

På den lidt kortere bane arbejdes der i øjeblikket på at tilføje nyt indhold til Android versionen med informationer vedr. signalflag og knob.

Altid åbne for forslag og idéer
Hvis der er sejlere derude, der har gode idéer til indhold eller forslag til forbedringer, hører gutterne fra Sejlguide gerne fra jer. De ligger som regel for anker på facebook.com/sejlguide eller på sejlguide.dk.

Indhold i appen:
• Sømærker/bøjer – jævnfør IALA region A
• Kendingssignaler – skibslys og signalfigurer
• Vigeregler – regler for styring og sejlads
• Nødsignaler – de mest almindelige nødsignaler
• Båker – afmærkninger på land og grunde
• Passagesignaler – de basale bro-passagesignaler
• Lydsignaler – manøvre- og advarselssignaler
• Quiz – test din viden

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny gratis app til de danske lystsejlere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER