Red Barnet mangler indsamlere til Landsindsamlingen

Red Barnet mangler indsamlere til Landsindsamlingen

22. august 2015 - kl. 0:16 - af

Jens_Hanne_Matilde_kigger  copySøndag den 6/9 holder Red Barnet landsindsamling. Brug et par timer af din søndag til at gøre en god gerning, få lidt motion og hyggeligt samvær sammen med en god veninde eller ven, dine børn eller din ægtefælle.

I 2015 er temaet for indsamlingen “Børn i katastrofer”. Pengene går til de mange børn, der blev ramt af jordskælv i Nepal tidligere på året. Flere gange rystede jorden under børnene og skabte død og ødelæggelse. Med ét blev alt for mange nepalesiske børn ofre for en forfærdelig katastrofe. Red Barnet var hurtigt i området og uddelte presenninger, fødevarer, hygiejne-kits, baby-tæpper og oprettede beskyttede områder for børn, og selvom alles øjne ikke længere er rettet mod Nepal, arbejder vi stadig for at hjælpe børnene.
Red Barnet har nu hjulpet over 326.000 nepalesere, hvoraf 195.000 er børn, med alt fra uddeling af mad, hygiejne-kits og tæpper til at oprette midlertidige skoler og særligt beskyttede områder for børn. Målet er at få hjælpen ud til 700.000 børn og voksne.

Hanne Vestergaard har gået den samme rute de sidste 5 år og deler ruten med en god ven. Hanne bor i syd byen og arbejder til dagligt som sygeplejerske. Hun har tre børn: Morten på 17 år, Caroline på 14 år og Matilde på 11 år.

”Jeg vil gerne bidrage til børn, der er udsat på en helt anden måde end mine børn,” fortæller Hanne og fortsætter: ” Vi har nu deltaget i Landsindsamlingen i de sidste 5 år. Det er hyggeligt, og vi har efterhånden samlet en del penge ind, som er gået til at hjælpe børn i skole og til børn i katastroferamte områder”. Jens er far til to teenagebørn. Han er ingeniør og sælger ventilationsanlæg til dagligt. Han siger: ”Jeg nyder at gøre en god gerning og at få motion samtidig. Jeg kan godt lide, at pengene går til udsatte børn – både i Danmark og i andre lande”.

Sille og Freja, der er gymnasieelever samler også ind. ”Vi hygger os sammen på ruten, og vi bliver altid mødt med et smil. Vi håber på at samle ca. 1000 kr. ind. For det beløb kan der købes medicin til 100 børn,” siger Sille.

Vi mangler indsamlere – kom og vær med!
”Selvom vi hvert år har mere end 40 indsamlere, så er der rigtig mange ruter i Sæby, der ikke er besatte,” fortæller Tina Henriette Christensen, der er koordinator for Red Barnet i Sæby. ”Det er ærgerligt, for vi ved, at mange mennesker gerne vil bakke op om børnene. Derfor håber vi, at vi kan få de voksne sæbynitter med ud at samle ind i et par timer. Tag din veninde, mor eller far, svigermor, mand eller børn med ud på en rute – det er faktisk rigtigt hyggeligt, og det tager kun 2-3 timer!” slutter Tina.

Mange lokale bakker op
Indsamlerne kommer hverken tørstige eller sultne hjem fra landsindsamlingen: Der er frugt fra Rema1000 og vand fra SuperBrugsen til alle indsamlere! Der er også et minicruise til Oslo fra StenaLine til alle indsamlere.

Faktabox
Tilmeld dig på www.redbarnet.dk eller ring til os på 3524 8500. Eller mød op den 6. september på Sæby Turistkontor, Algade 14 i Sæby kl. 10. Aflevering af bøtter efter indsamlingen foregår i Spar Nords lokaler fra kl. 13.00-15.00.

Så langt rækker DIN støtte (ca. 1000 kr per indsamler):

  • Mad til en familie i en måned
  • Medicin til 100 børn
  • Rent vand til en familie i en måned
  • Husly i form af telt og tæpper til 5 familier

Sille og Freja Red Barnet  copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Red Barnet mangler indsamlere til Landsindsamlingen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER