Mejetærsker gik op i røg<br>…

Mejetærsker gik op i røg

22. august 2015 - kl. 14:29 - af

SONY DSCI dag kl. 13 måtte Falck i Sæby rykke ud til en brændende mejetærsker, på en mark på hjørnet af Aalborgvej og Vandværksvej.

Indsatsleder Ib Steen Nielsen fra Beredskabet fortæller, at ilden, som startede i motorrummet, havde godt fat i mejetærskerens kornrum, og at det nær havde udviklet sig til en markbrand også. Chaufføren, på mejetæskeren, havde selv forsøgt at slukke ilden med fire pulverslukkere, men det var det ikke lykkedes for ham.

Falck fik hurtigt flammerne under kontrol, men det bliver ikke i år den mejetærsker kommer ud på marken igen, hvis den overhovedet kommer det.

Indsatslederen mener ilden er opstået, da en hydraulikslange gik i stykker, og at det så er varmen, der har startet branden. Han fortæller videre, at selv om det er meget tørt på overfladen, er bunden på marken stadig fugtig, og det har sandsynligvis reddet marken fra at gå op i flammer.


SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC
SONY DSC

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mejetærsker gik op i røg
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER