At være mor til en datter med ADHD

At være mor til en datter med ADHD

21. august 2015 - kl. 0:10 - af

Bibliotek_600x250Tirsdag den 1. september på Sæby Bibliotek og tirsdag den 8. september på Skagen Bibliotek, kl. 19 er der foredrag med Carina Johansen, hvor hun fortæller om at være mor til en datter med ADHD.

Carina Johansen stiller skarpt på det at være mor til en datter med ADHD på godt og ondt. – Min datter på nu 12 år fik diagnosen ADHD for snart 5 år siden, fortæller Carina Johansen, og samtidig har hun kraftige autistiske træk i form af Aspergers. Jeg har oplevet, at omgivelserne giver udtryk for, at ”alle” kan få diagnosen ADHD, og at det bare er et spørgsmål om opdragelse. Det er det ikke! Jeg vil gerne være med til at få omgivelserne gjort bevidste om, at det rent faktisk er en længere proces, man skal igennem. Desuden synes jeg, det er vigtigt, at fagpersoner får indblik i, hvordan det er at være pårørende.

”En af os”
I Region Nordjylland er der dannet en stærk kernegruppe af ambassadører for den landsdækkende kampagne ”En af os”, som på kvalificeret vis kan formidle viden om psykisk sygdom og sårbarhed og illustrere, at selv om man har en psykiatrisk diagnose, kan man sagtens være både velfungerende og veltalende. Carina Johansen er ”En af os”- ambassadør

Foredraget er tilrettelagt som en optakt til Sindets Dag, der markeres over hele verden, lørdag den 10. oktober – også i Danmark og i særdeleshed hos SIND. Biblioteket har arrangeret foredraget i samarbejde med Psykiatrien i Nordjylland, Bedre Psykiatri, SIND og kampagnen ”EN AF OS”

Alle er velkomne og der er fri entré til foredraget!

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'At være mor til en datter med ADHD' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER