Sæby Scenen satser på at samle skuespillere til Peter Pan

Sæby Scenen satser på at samle skuespillere til Peter Pan

20. august 2015 - kl. 10:53 - af

3-IMGP3209Sæby Scenen er klar til opstart på sæson 2015-16 for børne-, junior- og ungdomshold. Allerede nu arbejdes der ihærdigt på bearbejdning af den kendte forestilling Peter Pan. Det er et stykke med mange gode roller til både store og små. Der skal bruges en del skuespillere, og derfor kommer børne- og juniorhold i år til at øve på samme tid – for forhåbentlig tilsammen at kunne samle nok skuespillere til opførelsen.

Børneholdet er bh.kl.- 4. kl. og juniorholdet er 5.-7. kl. Instruktørerne er Mette Panhardt og Jacob Thomsen – dygtige unge mennesker, som trods deres unge alder har mange års teatererfaring. De vil arbejde med grupperne hver for sig og sammen. Der vil sædvanen tro stadig blive opførelser til et julearrangement, og er der nok tilslutning, vil grupperne sammen arbejde på opførelse af Peter Pan. Det kan blive en rigtig sjov og spændende opgave for skuespillerne. Skulle det mod forventning ikke være muligt at samle nok børn, har man andre gode ideer klar. Men lige nu satser man på, at Peter Pan bliver en realitet til opførelse i foråret 2016. Holdene vil øve tirsdage kl. 18 til 19.45. Første gang tirsdag d. 1. sept.

Ungdomsholdet får en gammel kending tilbage på instruktørposten. Det er Margaretha Cedergren, som i denne sæson vil lave drama og senere stå for instruktionen af en forestilling i 2016. Aldersgruppen er 8. kl. og ældre. Til at stå for praktiske opgaver er Aleks Nielsen på banen – også en af Scenens tro væbnere.

Ungdomsholdet har igennem tiderne arbejdet med mange former for og tilgange til drama og opførelserne har taget udgangspunkt i de unge mennesker, der er mødt op. I år er der derfor heller ikke nu besluttet, hvilket stykke skuespillerne og publikum skal have glæde af. Der holdes flyttedag på øvedagen, da de unge i år øver mandage kl. 19.00 – 21.30. Første gang mandag d. 7. sept.

Sæby Scenens instruktører arbejder i denne tid ihærdigt på ideer og praktiske opgaver før sæsonstart. De glæder sig vildt meget til at møde sjove børn og unge med nysgerrighed og lyst til teater. For som de siger ”Det er jo først, når skuespillerne er her, vi kommer rigtig i gang – Teater er noget man laver i fællesskab”.

Scenen håber at se såvel gamle som nye medlemmer til en ny spændende sæson. I år beder man om tilmelding, før man går i gang. Det giver mulighed for at komme hurtigt og effektivt i gang.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenen satser på at samle skuespillere til Peter Pan' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER