Fysiske udfoldelser i sommerferien…

Fysiske udfoldelser i sommerferien…

19. august 2015 - kl. 12:55 - af

IMG_6786… 600 km cykling og løb på 5 dage.

Det er noget af en mundfuld – især hvis man er 47 og 44 år gamle. Det er brødrene Flemming og Karsten Nielsen, der begge er fra Voerså og har trådt deres barnesko i Voerså IF, men som for Flemmings vedkommende er bosat i Sæby, mens lillebror Karsten stadig bor i Voerså.

Vendsyssel og Thy rundt
Begge brødre har ferie i uge 36, og fra mandag 31. august og til fredag 4. september skal der hver dag cykles 90 km og løbes 30 km. Brødrene har selv planlagt ruten, der omfatter hele Vendsyssel og Thy. Den strækker sig fra Skagen i Nord til Nørresundby i syd og fra Voerså i øst til Thy i vest.

”Sportsdirektør” med på ruten
Brødrene har forberedt sig godt, og begge har altid haft hang, til de hårde seje lange træk som maratonløb og lange strækninger på cykel. Til at hjælpe sig har de allieret sig med formanden for Voerså IF, Ole Kristensen, som brødrene har givet den flotte titel af ”sportsdirektør”. Hans primære opgave bliver at give gode råd, sørge for oppakningen er i orden, opsamling af cykler, uddele mad og væske, samt udlægge depoter. Undervejs er der lejet værelser på Danhostel i Thisted for overnatning og forplejning.

Da brødrene sidste år havde sommerferie, gennemførte de Vendsyssel Rundt 2014, som de også selv havde planlagt. Et løb på 320 km eller med andre ord 7 maratonløb på syv dage.

Humøret er højt
Humøret fejler intet hos de to brødre. De glæder sig til at komme af sted, på den store udfordring. De har et stort ønske, som de ikke selv er herre over, og det er at blive fri for regn og blæst.

Hvis man er interesseret i at følge brødrenes tur, gennem den nørrejyske ø, kan man gå ind på Facebook og kigge under Vendsyssel Rundt 2014.

Tekst og fotos. Cille Strøm

IMG_0007IMG_6791IMG_6796

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fysiske udfoldelser i sommerferien...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER