Beachwalk i flot sensommervejr…

Beachwalk i flot sensommervejr…

19. august 2015 - kl. 9:39 - af

davUnder sloganet ”Elsk hjertet – Elsk livet – Brug kroppen” arrangerede Hjerteforeningens lokalkomité i Sæby i samarbejde med Sæby Gymnastikforening tirsdag aften BEACHWALK ved strandpromenaden i Sæby.

Efter let opvarmning var de omkring 60 fremmødte klar til en times vandring langs nordstranden i Sæby. De hurtigste nåede at gå i alt 6 km og fik sammen med en god gang motion også pulsen i vejret. Derved blev hjertets muskel trænet, og når blodet pumper hurtigere rundt i kroppen, kommer der næring rundt til kroppens muskler.

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at de to foreninger afholder dette arrangement, hvor man kan få en frisk travetur langs stranden.

Efter turen og sunde udstrækningsøvelser bød de to foreninger på frugt og vand.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Beachwalk i flot sensommervejr...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER