Ingen august uden avisindsamling og grillpølser

Ingen august uden avisindsamling og grillpølser

18. august 2015 - kl. 10:44 - af

Avis_spejder_600x250Hver årstid har sine traditioner og for spejderne i Sæbygaard Gruppen er August lig med avisindsamling og grillpølser.

”Som en lille tak for de mange aviser vi får ind, har vi i en årrække inviteret byens borgere til at komme ned på P-pladsen på Munkevang og få en pølse med brød, serveret af nogle af vores lokale politikere. Det vil vi selvfølgelig også i år! Vi har inviteret Teknisk Udvalg og så selvfølgelig vores egne politikere fra Sæby. Lørdag den 22. August mellem 11-13 står de klar ved grillen på p-pladsen ved Munkevang og serverer pølser og en lille snak om genbrug.

Desværre er der ikke meget, der er gratis, så hvis man ønsker at sætte tænderne i en saftig grillpølse, skal man erlægge den fyrstelige sum af….et bundt aviser. Vi håber, at få lige så mange gæster som sidste år, hvor pladsen var godt besøgt i hele tidsrummet”, fortæller Kasper Holm, der er fra Sæbygaard Gruppens Avisudvalg.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen august uden avisindsamling og grillpølser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER