Økonomiudvalget ser på budgetforslag

Økonomiudvalget ser på budgetforslag

17. august 2015 - kl. 9:47 - af

FHK_Logo_cmykØkonomiudvalget skal på dets næste ordinære møde tirsdag den 18. august drøfte den kommunale direktions forslag til drifts- og anlægsbudgettet 2016-19 på udvalgets eget område.

Økonomiudvalget har på mødet i juni godkendt en række budgetforudsætninger, som er indeholdt i budgetforslaget. Derudover er der foretaget en række budgetkorrektioner.

Budgetforslaget for 2016 tager udgangspunkt i første overslagsår i det vedtagne budget 2015. Der er siden foretaget en pris- og lønfremskrivning med 1,6 % i budgetår 2016 og efterfølgende år. På driftsområdet udgør rammen et nettobudget på 448,0 mio. kr. På området Puljer til Tværgående Formål udgør rammen et nettobudget på 25,4 mio. kr. i budgetår 2016. På dette tidspunkt i budgetprocessen er der på Puljer til Tværgående Formål midlertidigt placeret budgetposter, som vil blive fordelt i det videre budgetarbejde. På anlægsområdet udgør rammen et nettobudget på 35,3 mio. kr. i budgetår 2016.

Økonomiudvalget skal endvidere behandle takster, som indgår på Økonomiudvalgets område.

Direktionen indstiller, at Økonomiudvalget godkender Direktionens budgetforslag 2016 – 2019 og ligeledes godkender forslaget til takster på udvalgets område samt indstiller budgetforslaget til den videre politiske budgetproces.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Økonomiudvalget ser på budgetforslag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER