EDC Mæglerkæden i Sæby vil gerne have din hjælp

EDC Mæglerkæden i Sæby vil gerne have din hjælp

16. august 2015 - kl. 14:44 - af

edc”Når vi viser boliger frem for købere, fremhæve vi altid de bedste sider af byen. Vi elsker at fortælle om de mange gode steder og oplevelser, man kan få i lige netop Sæby, og under mottoet ”Vi elsker vores by”, som er en landsdækkende kampagne, vil vi gerne kunne vise, hvor skøn en by Sæby er, og fortælle om byens skønne omgivelser, stranden, havnen, skoven og den skønne bymidte, men også fortælle om det gode foreningsliv der er i byen”, siger ejendomsmægler Lars Jensen.

Derfor beder EDC Jensen & Riise i Sæby nu om din hjælp til at vise byens bedste sider til dem, der overvejer at flytte til byen. Del dit yndlingssted eller en rar oplevelse fra Sæby inden den 1. oktober 2015. Dine fotos vil blive delt på edc.dk/elskerbyen, hvor der trækkes lod om 10 iPads, samtidig med at vinderens hjemby vinder 100.000 kr. til et festligt arrangement for hele byen. Den bedste samlede indsats kåres den 31. okt. 2015.

Mener du Sæby skal vinde konkurrencen, så er det med at komme i gang. Tag billeder eller fortæl om hvad man kan opleve af spændende ting som borger i Sæby. Instagram dit bedste billede med #elskerbyen eller upload dit billede på edc.dk/elskerbyen, husk at skrive hvor billedet er taget.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Mæglerkæden i Sæby vil gerne have din hjælp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER