Stor elevtilgang på FITNESS-linjen på Stidsholt

Stor elevtilgang på FITNESS-linjen på Stidsholt

14. august 2015 - kl. 0:03 - af

fitness_stidsholt_600x250Skoleåret 2015-16 er startet med stor elevtilgang på FITNESS-linjen på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole. FITNESS-linjen blev oprettet sidste skoleår, og i år er elevtallet næsten fordoblet i forhold til sidste år på samme tid.

Jeanette Larsen, viceforstander på Stidsholt siger: ”Sidste års satsning på FITNESS har vist sig at være en kæmpesucces. Interessen for et sundt og aktivt liv er stærkt stigende blandt unge, og vi tiltrækker både piger og drenge fra hele Nordjylland, men også fra andre dele af landet”.

FITNESS handler ikke kun om at træne kroppen, men også om at dyrke kroppen. Eleverne træner i forskellige discipliner og deltager desuden i i Gym Fit workshops, hvor man opnår kompetencer som instruktør. På FITNESS-linjen er der træning 4 gange om ugen, hvor der også arbejdes med: Body bike, boksetræning, cirkeltræning, corebar, fitball, dance, kettleball, X-fit og meget mere.

En af de nye elever Line Houmann Korsgaard fra Aalborg er meget begejstret: ”Jeg valgte netop Stidsholt, fordi jeg kunne få FITNESS-linjen, og fordi lærerne virker meget glade og søde. Skolestarten har været fantastisk god, træningen har i den grad levet op til forventninger. Man kan godt være lidt genert de første dag, men heldigvis er der et godt og trygt miljø på Stidsholt”.

”Jeg glæder mig over de unges imponerende motivation – ikke kun i FITNESS, men også på vores øvrige idrætslinjer: Fodbold, håndbold, badminton og svømning”, siger den netop tiltrådte Forstander Brian Andersson. ”Eleverne er startet op med et særligt tilrettelagt introduktionsprogram med vægt på idræts- og samværsaktiviteter. Vi har fået en helt fantastisk god start på dette skoleår”, siger forstanderen og fortsætter: ”Der er stadig få ledige pladser på enkelte af idrætslinjerne på Stidsholt Nordjyllands Idrætsefterskole, så man er velkommen til at kontakte os for yderligere info.

Stidsholt_cykel_havn Stidsholt_snobrød Stidsholt_knus_600x400 Stidsholt_havn_Sæby

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor elevtilgang på FITNESS-linjen på Stidsholt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER