Kræftens Bekæmpelse Sæby havde sit årlige motionscykelløb

Kræftens Bekæmpelse Sæby havde sit årlige motionscykelløb

14. august 2015 - kl. 16:13 - af

IMG_4097_600x250Torsdag aften afholdt Kræftens Bekæmpelse sit årlige motionscykelløb på en dejlige lun, solskinssommeraften. Formand Emmy Jakobsen fortæller, at starten var fra Spar Nords Parkeringsplads, hvilket er en gammel tradition. Tak til banken for denne velvilje.

Cykelløbet var en kæmpe succes – 96 ivrige og cykelglade mennesker cyklede den dejlige ca. 15 km lange rute i Sæbys naturskønne områder. Man var en tur rundt ved Solsbækvej, Dyrhedenvej, Østkystvejen og Knæverhedevej. Til sidst mod lille Nytorv og hjem til Spar Nord. Der var Pit Stop undervejs med vand- og frugtforsyninger.

Tipskuponen blev udfyldt – der var relevante spørgsmål derpå i forhold til aftenen og til Kræftens Bekæmpelse.

Gevinsterne til en rigtig kupon var sponserede af byens handlende, og de blev udleveret efter de friske og lidt trætte deltagere kom hjem igen.

Aftenens formål var at synliggøre Kræftens Bekæmpelse og samtidig motivere til mere motion og sund livsstil.

IMG_4103 IMG_4102

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kræftens Bekæmpelse Sæby havde sit årlige motionscykelløb' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER