Private energirenoveringer skal skabe vækst og arbejdspladser

Private energirenoveringer skal skabe vækst og arbejdspladser

14. august 2015 - kl. 11:16 - af

IMG_7887Cirka 16.000 boliger trænger til en energirenovering i Frederikshavn kommune. Renovering af disse kan give øget vækst og arbejde for lokale håndværkere, og Erhvervshus Nord øger sammen med Energibyen Frederikshavn nu indsatsen for at aktivere markedet for energirenoveringer af private boliger.

Miljøet vinder, boligejerne vinder, og de lokale virksomheder vinder. Det er med andre ord en ren win-win-win situation, hvis det lykkes at få mere gang i energirenoveringer af private huse i Frederikshavn kommune. Boligejerne får en mere energibesparende bolig, ejendomsmæglerne kan sælge mere attraktive lavenergihuse med bedre indeklima, og håndværkerne får mere arbejde. Derfor styrker Erhvervshus Nord nu indsatsen for energirenovering af private boliger sammen med Energibyen Frederikshavn i kampagnen ’Tjek og Tjen:’

–   Vi har allerede stor opbakning fra de lokale banker, ejendomsmælgere og BedreBolig-rådgivere, som vi har haft møder med. Nu vil vi meget gerne i dialog med de lokale håndværkere, som kan få øget vækst og flere arbejdspladser, som er omdrejningspunktet for indsatsen, siger Niels Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

Erhvervshus Nord inviterer sammen med Energibyen de lokale håndværkere, banker, ejendomsmælgere og energirådgivere til møde om, hvordan man sammen får aktiveret markedet for de private boligrenoveringer. Alene i Frederikshavn kommune trænger 16.000 boliger til en energirenovering.

–   Vi vil meget gerne i dialog med de lokale håndværkere og fortælle mere om kampagnen. Samtidig har vi behov for deres sparring til, hvordan vi sammen får aktiveret de private boligejeres lyst til at energirenovere. Vi håber, at mange lokale håndværkere har lyst til at deltage, siger Bahram Dehghan, konsulent i Energibyen og tilknyttet Erhvervshus Nord.

Der afholdes møde i Frederikshavn den 25. august, i Sæby den 9. september og Skagen den 10. september. Man kan tilmelde sig via Erhvervshus Nords hjemmeside under arrangementer.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Private energirenoveringer skal skabe vækst og arbejdspladser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER