Google vil skabe succes online for lokale virksomheder

Google vil skabe succes online for lokale virksomheder

10. august 2015 - kl. 10:45 - af

_DSC2557_svejserNu skal virksomhederne i Frederikshavn kommune have endnu mere Succes Online. Erhvervshus Nord inviterer i samarbejde med Google og Erhvervsstyrelsen til kick off og fire træningsmoduler om at få succes og mere synlighed på nettet.

I samarbejde med Google tilbyder Erhvervshus Nord små og mellemstore virksomheder et gratis træningsforløb i at få “Succes Online”. Målet er at understøtte virksomhedernes vækst, eksport og jobskabelse. Bag initiativet står en bred alliance af offentlige institutioner, private firmaer og større interesseorganisationer blandt andet Google, Håndværksrådet og Erhvervsstyrelsen.

– Vi har en klar politisk ambition om at skabe synlighed om, at i vores kommune er der muligheder for virksomheder og for mennesker. Den synlighed skal vi være fælles om at skabe på alle platforme. Succes Online er et initiativ, der understøtter virksomhederne i at skabe synlighed på de digitale platforme og dermed i hele verden, udtaler borgmester Birgit Hansen, som på kick off mødet er med til at sætte forløbet i gang.

Succes Online er et træningsinitiativ, der vil hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at gribe digitaliseringens muligheder for at nå flere kunder billigere og på trods af geografiske begrænsninger. Forløbet består at kick off mødet den 2. september og fire efterfølgende træningsmoduler af hver fire timers varighed i september måned. Træningen dækker alt fra online tilstedeværelse, e-handel, sociale medier, digital virksomhedsstyring, til hvordan man skaber trafik til sit website og får flere kunder. Dette foregår i samarbejde med Googles certificerede partner River Online.

– Vi har holdt flere gå-hjem-møder med fokus på online markedsføring og webshops, som har haft stor interesse fra vores medlemsvirksomheder, så det var naturligt at sige ja til dette kursusforløb. Online synlighed er et væsentligt parameter for enhver type virksomhed i dag, så vi håber at se mange virksomheder til kick off og de efterfølgende moduler, siger Niels Christensen, erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

Jesper Eiby Christoffersen, Ansvarlig for små og mellemstore virksomheder hos Google Danmark, udtaler:

– I Danmark taler vi om yderområder, hvor vækst har svære vilkår, men på internettet er “udkantsdanmark” ikke eksisterende. Her kan man som virksomhed skabe vækst uanset om man geografisk er placeret i en metropol eller på en øde ø. Enhver virksomhed kan – ligegyldigt hvor lille og nichepræget den er – være global fra dag et. Det handler bare om, at de danske virksomheder skal have øjnene op for det enorme uudnyttede forretningspotentiale, som internettet rummer.

Læs mere om Succes Online i Frederikshavn her:  www.dinvirksomhedonline.dk/event/frederikshavn/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Google vil skabe succes online for lokale virksomheder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER