FCM håndboldpiger på dybt vand i Sæby

FCM håndboldpiger på dybt vand i Sæby

7. august 2015 - kl. 10:15 - af

FCM kajak_600x250Guldpigerne fra FCM håndbold fik en oplevelses inden de starter Ligaen. Guldpigerne fra FC Midtjylland var i det nordjyske for at komme i form og styrke sammenholdet. Det blev Sæby Ro-Kajakklub en del af.

Efter en kort instruktion på land skulle pigerne prøve at ro en kajak og startede med et par ture på åen. Her skulle de lære at bruge pagajen og de forskellige tag. Det var tydeligt at de havde en god muskelstyrke og balance. Der gik ikke lang tid før de var oppe ved broen og vende.

Efter to ture skulle de på havet, og på stranden blev de delt op i tre hold. Træneren Helle Thomsen inddelte dem i tilfældige hold, og her skulle de så se, hvilket hold der kom først rundt om svømmebanen, som ligger ude i vandet ved Sæby Ro-Kajakklub. Nu kunne man se vindermentaliteten komme frem. Ingen vil tabe og kun en førsteplads ville tælle.

De tænkte kun på at ro og glemte alt om, at man også kan vælte i en havkajak trods bølger, strøm og lidt vind. Alle pigerne klarede sig rigtigt godt, og instruktør Flemming Christensen og hjælpere var imponeret over deres indsats.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'FCM håndboldpiger på dybt vand i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER