Flagnedspilning for fuld musik<br>…

Flagnedspilning for fuld musik

1. august 2015 - kl. 10:03 - af

musikkorps havnen spiller_600x250Søndag d. 9. august er sidste dag i denne sæson, hvor flaget spilles ned kl. 21 af trompetister fra Sæbygarden og Musikkorps Sæby på havnen i Sæby. Traditionen med flagnedspilning begyndte i 1988 og det er således 27. år det kører. Hver aften kl. 21 summer det af folk omkring havnen. Trompetspillet lokker folk til og turister op fra bådene.

Musikken er også i centrum d. 9. august. Sæby Tyrolerorkester, Sæbygarden og Musikkorps Sæby har i samarbejde med Spar Nord, Sæby Handelsstandsforening og en stor række sponsorer sammenstrikket et meget varieret underholdningsprogram fra kl. 12.00 til 21.00 på den gamle værftsgrund.

Volstrup Harmonikaklub lægger ud kl. 12.00, og derefter vil der kunne høres sang af trioen A Capella. Ibsens Kapel fortsætter med let underholdningsmusik, og Sæby Tyrolerorkester lader deres toner smutte ud over kajkanten. Agersted Brassband giver deres bidrag til underholdningen, og Sæbygarden og Musikkorps Sæby afslutter programmet. Sæby Kirke afholder aftensang kl. 19.15.

Publikum har mulighed for at nyde musikken hele eftermiddagen og samtidig også nyde mad og drikke. Der vil være salg af kaffe og kage, sandwich og kølige drikkevarer. Der er opstillet borde og bænke, så der er chancer for at kunne sidde og nyde musikken, og forhåbentlig kan musikken lokke det gode vejr frem.

Butikkerne på og i havneområdet har også åbent, og dem opfordres publikum til at besøge, da de er med til at sponsorere denne dags program.

Kunstnerbussen vil også være placeret på Værftsgrunden, så den kulturelle ring er intakt. Besøg udstillerne i bussen.

Sæby Tyrolerorkester, Sæbygarden og Musikkorps Sæby er stolte over at kunne præsentere denne store vifte af forskellige musikgenrer, og håber at se rigtig mange mennesker på havnen søndag d. 9. august fra kl. 12.00.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flagnedspilning for fuld musik
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER