De klatrede og sprang i Ørtoft<br>…

De klatrede og sprang i Ørtoft

31. juli 2015 - kl. 0:09 - af

IMG_1816Ørtoft Klatrecenter havde i samarbejde med Ørtoft Borgerforening torsdag eftermiddag indbudt børn fra nær og fjern til at prøve den 10 meter høje klatrevæg.

Omkring 75 børn havde taget imod udfordringen og forcerede de mange klatretrin op ad den stejle væg. Enkelte vovede også at tage det store spring og næsten frie fald ud fra 10 meter trinnet. I begge tilfælde sørgede uddannede instruktører for, at børnene var fastholdt i solide liner.

Medlem af Ørtoft Borgerforenings bestyrelse Ole Faurholt nævner, at der den 8. august opstilles stort telt ved klatrecentret, hvori man så holder sommerfest. I samme forbindelse bliver der en markering af, at det er 10 år siden, klatrecenter blev indviet, og det har siden været til store glæde og inspiration for rigtig mange børn og unge. Sammen med sommerfesten afholdes der også loppemarked og havetraktortræk.

Tekst og fotos af Per Rye

IMG_1816_600x400 IMG_1808

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'De klatrede og sprang i Ørtoft
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER