Status over TV2 på Tour weekend

Status over TV2 på Tour weekend

28. juli 2015 - kl. 11:32 - af

KidsTour_600x250Touren i Frankrig er slut, og det er den lokale cykelevent i Sæby også.

”Sæby Motions Cykel Club vil gerne benytte lejligheden til at takke Kommunen, sponsorer, byens og havnens forretningsdrivende, lodsejere, Politi, Hjemmeværnet samt turister og ikke mindst lokalbefolkningen for den fantastiske opbakning Sæby Cykel Club har mødt ved alle arrangementerne.

Vi har i et godt samarbejde med Handelsstandsforeningen, TV2 og DGI/DCU fået afholdt cykelløb og andre arrangementer med i omkring 600 tilfredse deltagere og en masse glade tilskuere.

For at imødegå den øgede interesse for at køre på racercykel, opretter vi et nyt begynderhold der starter op første gang tirsdag d. 4. august kl. 18.00”, siger Tommy Thomsen fra Sæby Motions Cykel Club.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Status over TV2 på Tour weekend' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER