Aktive Kvinder klar til ny sæson…

Aktive Kvinder klar til ny sæson…

27. juli 2015 - kl. 10:18 - af

samsø, nordby_Sommeren går på hæld, og ferien er ved at være slut for Aktive Kvinder Sæby, hvis ca. 400 medlemmer netop har modtaget programmet for sæsonen 2015-2016. Det byder traditionen tro på arrangementer og aktiviteter af vidt forskellig art.

Der startes med en eftermiddagstur onsdag den 12. august til den kommunale institution Nr. Vesterskov ved Brønden, hvor unge elever vil vise rundt, ligesom der også bliver lejlighed til at nyde eftermiddags-
kaffen. Der arrangeres fælleskørsel fra Sæby Rutebilstation, og tilmeldingen slutter den 7. august.

Årets sensommerudflugt afvikles torsdag den 3. september og går til hyggelige Samsø. Her vil lokale guider vise rundt på øen. På hjemturen er der aftensmad på Purhus Kro. Der er endnu få ledige pladser af i alt 110 fordelt i 2 busser.

Den nye sæson byder i alt på 17 arrangementer. Her skal nævnes foredrag, forbrugeraftener, virksomhedsbesøg, modeshow og juletur. Til foråret er der bl.a. arrangeret en fem dages tur til Holland.

Hyggeklubben for Ældre starter op den 17. september med ”Syngepigerne fra Tårs”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aktive Kvinder klar til ny sæson...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER