Koncert under Vendsyssel Festival i Volstrup Kirke

Koncert under Vendsyssel Festival i Volstrup Kirke

26. juli 2015 - kl. 13:37 - af

Volstrup Kirke_600x250I forbindelse med Vendsyssel Festival 2015 kan man torsdag den 6. august kl. 19.30 høre koncert i Volstrup Kirke.
Koncerten fremføres af Doppler Duo, som består af Monica Schmidt Andersen der er kandidatuddannet med topkarakter fra Syddansk Musikkonservatorium og studerer nu i solistklassen samme sted. Tina Christiansen er kandidat – og solistuddannet med topkarakter fra Det Jyske Musikkonservatorium og er netop blevet ansat som organist ved Ansgar Kirke i Odense. Begge musikere har desuden en omfattende koncertvirksomhed i ind – og udland.

Doppler Duo brænder for at dele og formidle musikoplevelser og har etableret et samarbejde, hvor der ikke er grænser for hvilke tangenter der spilles på, og hvilken musik de kaster sig over.

Koncertens første del består af variationsmusik fra barokken, repræsenteret ved Corellis berømte “La Folia”, solomusik for blokfløjte af Jacon van Eyck samt J. S. Bachs store passacaglia i c-mol for orgel. Efter pausen spiller duoen italiensk og tysk musik fra barokken samt kendte lyriske toner fra den nordiske musiks skattekiste. Fra Italien spilles en af Antonio Vivaldis medrivende koncerter, hvor orglet agerer orkester for fuld udblæsning med blokfløjten i toppen i kapløb med de hurtige noder. Fra Tyskland spilles sonate i e-mol for fløjte og cembalo af Bacheleven Johann Ludwig Krebs.

Entré:  75 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert under Vendsyssel Festival i Volstrup Kirke ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER