Sæby ældre Billard på tur<br>…

Sæby ældre Billard på tur

24. juli 2015 - kl. 0:03 - af

Billard 2014Torsdag morgen startede 15 personer fra Sæby ældre Billard på tur i det nordjyske. De fik en god rundvisning af Ole Madsen og en lille forfriskning ved Store Vildmosen. Her efter der blev kørte til Fårup Skovhus, hvor der blev spist frokost, drukket kaffe og hygget.

Turen fortsatte til Løkken og Lønstrup, og der blev sluttet af med kaffe i Tversted, inden turen igen gik hjemad.

Turneringen i Billard starter medio August, så hvis der er nogen, der er interesseret i socialt samvær og et spil Billard-Pool-Snooker, er de velkommen. Det er gratis i hele august og september måned.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby ældre Billard på tur
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER