PixlArt fra Østervrå til Smukfest…

PixlArt fra Østervrå til Smukfest…

23. juli 2015 - kl. 14:57 - af

PixlArt ØstervråDer er travlt på Liljevej 2 i Østervrå i disse dage. To 20 fods containere med mobil udstilling skal nemlig på dette års Smukfest i Skanderborg.

Tao Steen Lund Lytzen, der er en del af foreningen PixlArt fortæller: ”Vi er 8 mand, som på skift skal være i det 12 mtr. lange galleri under hele festivalen, og vi vil vise to forskellige udstillinger – et med årets pressefotos og et med kunstfotograf Per Morten Abrahamsen – begge udstillinger vil blive vist på store skærme og på skift en time af gangen. Det er en anderledes måde at gå på galleri/ udstilling på, og vi håber da også, at kunne fange en masse unge mennesker med den utraditionelle, digitale facon at vise kunst på. På Smukfest vil galleriet have åbent alle dage fra kl. 12 til 21.

Vi er de eneste i landet, og når vi er færdige til Smukfest, går turen videre til Kulturmøde på Mors. Vi regner også med at være en del af Havnefesten i Sæby til næste år, men containerne er til dagligt opstillet i forbindelse med galleriet i Østervrå og kan hurtig hægtes af bygningen, hvis der skulle være nogen, der kunne være interesseret i at få galleriet på besøg”.

Under Smukfesten vil galleriet i Østervrå også være åbent og med de normale åbningstider, som er fra kl. 10 til kl. 18 alle dage, mandag lukket.

Container PixlArt PixlArt_600x400

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'PixlArt fra Østervrå til Smukfest...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER