Større sikkerhed og køreglæde på mountainbike

Større sikkerhed og køreglæde på mountainbike

22. juli 2015 - kl. 12:09 - af

MTB Saeby_600x250Hvis man er ny kører på MTB eller er interesseret i at få en bedre køreteknik, er alle velkommen til at møde op med cyklen på Paradisjorderne ved Sæby Havn, fredag d. 24. juli kl. 15.30.

Her står DGI instruktørerne, Heidi og Rasmus, parate til at give dig en god times introduktion til basisteknik herunder ”Attack position”, bremse- og svingteknik, samt indstilling af cyklen mht. placering af bremse/geargreb, sadelhøjde og dæktryk. Orientering om adfærd og signalgivning, samt værktøj og redskaber man med fordel kan have med i skoven.

Arrangementet er et led i TV2 på Tours besøg i Sæby, og afholdes umiddelbart efter at der har været præmieoverrækkelse til vinderne af MTB-løbet. De flotte præmier hertil og til gadeløbet om lørdagen er skænket at Sæby Glaspusteri og Sæby Handelsstandsforening.
MTB Traening1 MTB pause MTB Traening

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Større sikkerhed og køreglæde på mountainbike ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER