To mænd i defekt jolle reddet i land

To mænd i defekt jolle reddet i land

21. juli 2015 - kl. 8:59 - af

KystredningMandag eftermiddag blev Redningsstation Sæby kontaktet af en mand, som havde set en jolle, han mente var i nød et par mil nord af Sæby. Han mente de drev udover i fralandsvinden.

Sæby Redningsstation kontaktede JRCC (Joint Rescue Coordination Centre), som er dem, der koordinerer al søredning i dk, og de mente, at Sæby Redningsstation skulle kigge nærmere på jollen.

Inden FRB 11 kom afsted ringede manden igen og mente, at nu var der måske ikke helt så meget nød længere. Redningsstationen tog dog den kraftige kikkert frem og fandt jollen, som stadig drev til havs, og man besluttede at sejle der ud.

Fremme ved jollen viste det sig, at der var to mand om bord. De fortalte at motoren var gået ud, og at det var umuligt for dem at ro ind til kysten. FRB 11 tog de to mand om bord og slæbte deres jolle ind på stranden til deres jollevogn.

Vel tilbage på stationen gik mandskabet i gang med afrigning og nedvaskning af FRB 11, da en dame pludselig bankede på døren og fortalte, at en mand var faldet om lige uden for redningsstationen.

Hun havde ringet efter ambulancen, men manden havde slået hovedet, og redningsstationens personale gav manden den fornødne hjælp indtil Falck nåede frem.stadig drev til havs, vi besluttede at sejle derud.
Fremme ved jollen var der 2 mand deri, de fortalte at motoren var gået ud og det havde været umuligt for dem at ro ind til kysten. Vi tog de to mand ombord på FRB11 og slæbte deres jolle ind på stranden til deres jollevogn. Sagen afsluttet.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To mænd i defekt jolle reddet i land ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER