Frederikshavn Kommune ansætter pressestrateg

Frederikshavn Kommune ansætter pressestrateg

21. juli 2015 - kl. 15:24 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036I forlængelse af byrådets seminar i efteråret, hvor et af de store emner var synlighed og økonomiudvalgets beslutning om at følge op med mere synlighed, har Frederikshavn Kommune fået ansat en pressestrateg.
– Vi ønsker at dele fortællingen, der tager afsæt i vores fire stærke vækstspor: Det Maritime, Energi, Fødevarer, Oplevelser & Turisme fortæller borgmester Birgit Hansen.

Den store fortælling om Frederikshavn Kommune er, at området udvikler sig positivt på mange fronter med et erhvervsliv i vækst, der står stærkt på det globale marked. To store havneudvidelser, udsigt til 2.000 nye gode job med god løn, uddannelser til job og attraktive boliger til fornuftige penge.

Denne fortælling fortjener at blive fortalt i det store nyhedsbillede. Målet er at få placeret historierne i nyhedsstrømmen og dermed være med til at sætte mediernes dagsorden. Historier, der tegner et billede af en kommune i fremdrift.

Anette Pedersen er uddannet journalist. Hun er 46 år og har 15 års erfaring med redaktionernes arbejdsgange. Anette Pedersen starter 1. september.

“Vi har ansat en bundsolid nordjyde, der drives af nysgerrighed, og Anette Pedersen  har udtalt, hun tør være ubeskeden på Frederikshavn Kommunes vegne”. “Det tegner godt, og vi glæder os til at fortælle nogle gode historier om muligheder i Frederikshavn Kommune”, slutter borgmester Birgit Hansen

Pengene til stillingen er fundet indenfor økonomiudvalgets budget, og er ikke en udvidelse men en ledig stilling, der prioriteres besat med en pressestrateg, som opfølgning på byrådets ønske om synlighed og fokus på muligheder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Frederikshavn Kommune ansætter pressestrateg ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER