Ny privat dagpleje i Sæby / Frederikshavn

Ny privat dagpleje i Sæby / Frederikshavn

19. juli 2015 - kl. 13:02 - af

Mettes dagpleje_600x250Mettes-Dagpleje, der er en ny, privat dagpleje åbner på Louis Nielsens Vej 23 i Sæby den 24. august, og med en åbningstid hel til kl. 17,00.

Mette H. Jørgensen, som starter den nye dagpleje, er 31 år, og hun blev i juni 2009 færdiguddannet som pædagog på UCN i Aalborg. Hun har de sidste 6 år arbejdet på et botilbud med voksne udviklingshæmmede med fysiske og psykiske handicaps, men har nu valgt at tage orlov fra denne stilling, for at leve en gammel drøm ud som dagplejer. Mette har igennem sin uddannelse arbejdet med skolebørn, børnehavebørn og har tidligere selv været ansat som ’ung pige i huset’ og i en dagpleje.

For 3 år siden flyttede Mette til Sæby fra Aalborg. Hun bor sammen med sin kæreste Mikkel Overbeck, og sammen har de Cecilie på 10 mdr. Derudover har Mikkel 2 drenge på 7 og 11 år, som er hos dem hver anden uge. I huset er der 2 katte og 1 hund, som børnene vil opleve i dagligdagene, men altid under voksent opsyn.

Mette og hendes familie bor i et rummeligt og allergivenligt hus med masser af udfoldelses muligheder og en dejlig lukket have, tæt på skov og stranden, og hjemmet er røgfrit.

Mette fortæller: ”Jeg vil i mit arbejde med børnene være nærværende og have en anerkendende og positiv tilgang til hverdagen. Jeg ønsker at skabe stabilitet og rytme, så børnene får ro til leg og kreativitet og dermed skabe rammerne for ny læring. Jeg vil have fokus på, at møde det enkelte barn i deres livs stadie og sætte rammerne derudfra. ’Det enkle barn vil være i centrum’.

Værdi ord: Nærvær, anerkendelse, omsorg, læring igennem leg, at kunne sætte grænser, være imødekommende og kærlig.

Jeg værdsætter et godt forældre samarbejde og vil derfor også arrangere forældre/bedsteforældre kaffe engang imellem (ca. hver anden mdr.). Jeg ved, hvad det vil sige, at aflevere sit barn et fremmed sted ved en fremmed person, derfor ønsker jeg et tillidsfuldt og åbent samarbejde, og har I spørgsmål til min gøren, er det vigtigt, I kommer til mig”.

Ring til Mette på tlf. 2890 0839, hvis du er interesseret i at høre nærmere om Mettes-Dagpleje, eller send hende en mail på mhvj1838@gmail.com.

Tjek også Mettes hjemmeside for yderligere info: www.mettes-dagpleje.dk

Mettes Dagpleje4_600x400 Mettes Dagpleje3_600x400 Mettes Dagpleje2_600x400 Mettes Dagpleje_600x400

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny privat dagpleje i Sæby / Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER