Drengerøvstræf og nypudsede ”slæder” i Sæby

Drengerøvstræf og nypudsede ”slæder” i Sæby

19. juli 2015 - kl. 10:29 - af

IMG_8630Grøns Køreskole i Sæby lagde lørdag 18. juli plads til et træf af dimensioner, der fyldte, det store køreanlæg til sidste plads. Her var nok at se på for hele familien, samt hobbyfolk der var glade for nye og gamle biler og motorcykler af enhver art.

På anlægget var alt hvad et drengerøvshjerte kunne drømme om og begære lige fra amerikanerbiler, tunede japanere, rallybiler, driftere, veteran mc, bane mc og en masse superfede hobbybiler.

Droner i luften
Giraffen mini film lavede en super film fra træffet. Ud over kameraer på jorden var der også droner med kameraer i luften, og det vil sikkert være helt tydeligt på filmen, at de mange flotte biler og motorcykler ser velpudsede ud, og glinsede i det flotte solskin.

Mad kunne købes til absolut billige priser, og musikken drønede lystigt. Det var Dj Zabi, der sørgede for en stak fede plader, der drønede højlydt ud over pladsen.

Sponsorpræmier
Det store publikum passede godt på indgangsbilletten, for på den kunne man vinde masser af flotte sponserede præmier. Sponsorerne havde i år været i ekstra godt humør, målt ud fra de mange flotte præmier, der rundhåndet blev trukket ud fra tid til anden. For blot at nævne nogle af præmierne var der lige fra mini-cruise, anlæg til bilen, komplet foliering af bilen samt en hel masse andre flotte præmier at vinde.

Urban Vikings
Det er dristige unge fyre på motorcykel, som man bør have stor respekt for. Ud over at lave fantastiske kunster på deres mc-ere arrangerede de også konkurrencer for mc folket, hvor der var flotte præmier at vinde.

Pigerne var også med
Det smukke køn færdedes livligt blandt biler og motorcykler. Det er ligesom piger, biler og motorcykler hører sammen i en stor enhed.

Ikke alle piger nøjedes med at kigge på. Nogle få udstillede biler og motorcykler, men for Louise Bach fra Skagen er det ikke nok. Hun havde sin egen grønne Kawasaki fra 2008 med, som hun kører ræs på i Sverige. Louise har kørt ræs i 4 år, og det specielle ved det er at hun sidder i rullestol på grund af sclerose. Så kan man undre sig over, hvordan hun kan køre motorcykelræs. Sagen er ganske klar. Louises kæreste, Torben, hjælper hende op på maskinen og slipper hende løs.

– Styrter jeg, så bliver jeg jo læsset af alligevel. Slipper jeg helskindet igennem, og det gør jeg for det meste, så står Torben efter målet og tager imod mig og holder på maskinen, indtil jeg er i rullestolen igen, siger den fartglade pige fra Skagen.

Hvis man vil vide mere om Louise og hendes racerkørsel, kan man gå ind på TV2 Nords hjemmeside og skrive Louise Bach.

Masser af muligheder
Bilen kunne komme på rullefelt, og der var en flot præmie til bilen med de fleste hestekræfter, og en trøstpræmie til den med mindst hestekraft.

Den flotteste bil 2015 blev kåret, og så var der en Db konkurrence, hvor man kunne få målt, hvor meget ”slæden” kunne levere.

Det hele var en stor markedsplads med masser af køretøjer og rigtig meget publikum, der havde en dejlig varm sommerdag i Sæby, men heldigvis med lidt vind så det ikke blev for bagende.

Tekst og fotos. Cille Strøm

IMG_8607 IMG_8609 IMG_8665 IMG_8666 IMG_8617 IMG_8604 IMG_8619 IMG_8672 IMG_8671 IMG_8639 IMG_8611 IMG_8656 IMG_8661 IMG_8657 IMG_8618 IMG_8654 IMG_8603 IMG_8616 IMG_8658 IMG_8668 IMG_8667 IMG_8650 IMG_8669 IMG_8651 IMG_8653 IMG_8605 IMG_8660 IMG_8652 IMG_8615 IMG_8612 IMG_8610 IMG_8631

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drengerøvstræf og nypudsede ”slæder” i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER