Fra sted til sted – også i Østervrå…

Fra sted til sted – også i Østervrå…

18. juli 2015 - kl. 10:02 - af

Oestervraa JUL_600x25011 oplandsbyer er klar med spændende aktiviteter for hele familien i uge 31. I Østervrå bliver der fire forskellige arrangementer.

Distriktsudvalget i Frederikshavn Kommune har igen i år et samarbejde med flere af borgerforeningerne i oplandsbyerne, der rigtig gerne vil have besøg, så de får chancen for at vise noget af den dejlige natur, som Frederikshavn Kommune har så meget af.

Borgerforeningerne har virkelig lagt sig i selen, for at lave en række spændende tilbud. Tilbuddene er for alle aldre, og for mange af dem gælder, at der ikke er tilmelding, man skal bare møde op.

Fire tilbud på Tre dage
I Østervrå vil der være fire arrangementer på tre dage. Mandag den 27. juli er der Hyggelig og familievenlig eftermiddag. Deltagerne kan vælge at gå en tur i det naturskønne område lige syd for byen, og så bliver der mulighed for at prøve at spille både kroket og petanque.

Borgerforeningen får hjælp af baptistspejderne, som vil stå for saftevand, kaffe og pandekager. Østervrå Petanqueklub hjælper og vejleder om spillet. Mødestedet er ved campingpladsen for enden af Bredgade.

Dagen efter den 28. juli er der Tur til Nymølle Bæk, hvor deltagerne kan komme med på en spændende vandretur i Nymølle. Turen får deltagelse af en kyndig og lokalkendt guide Bjarne Thorndal, som fortæller om, hvad naturen i det skønne terræn har at byde på. Borgerforeningen er vært for kaffe og kage efter turen. Det er en god ide med fornuftigt fodtøj og påklædning efter vejret. Mødestedet er Nymøllevej 4.

Pulsen skal op onsdag den 29. juli, hvor der er ”Løb med de lokale”. Deltagerne inviteres til at gå eller løbe i et skønt kuperet terræn i Østervrå og omegn. Østervrå-Løberne har tilrettelagt to forskellige ruter. En på fem kilometer og en på 10 kilometer. Den korte rute er velegnet til at gå eller løbe i moderat tempo, mens den længste rute er god til et lidt hurtigere tempo. Mødestedet er Campingpladsen for enden af Bredgade i Østervrå.

Samme dag er der også et tilbud for MTB-entusiaster ”På to hjul tæt på naturen”. – Vi skal ud i den smukke Grønneskov et par kilometer vest for Østervrå, fortæller Østervrå Borgerforening. Turen er for alle, der har lyst til en cykeltur i et naturskønt og afvekslende landskab, hvor man også kan være heldig at komme helt tæt på områdets dyreliv. Ruten er afmærket, og der deltager lokale guider. Det er gratis at deltage, man medbringer selv cykel. Borgerforeningen er vært ved en forfriskning efter turen. Mødestedet er campingpladsen for enden af Bredgade i Østervrå.

Læs mere
Fra sted til Sted kan følges på Facebook. Arrangementerne kan også ses på kommunens hjemmeside: www.frederikshavn.dk under arrangementer, eller du kan læse mere i turistbrochuren ”Den gode Historie, som bl.a. fås på biblioteket.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fra sted til sted – også i Østervrå...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER