Blues i “Retfærdigheden”<br>…

Blues i “Retfærdigheden”

17. juli 2015 - kl. 0:13 - af

Ret Algade_600x250Torsdag den 30. juli kl. 20.00 til kl. 22 er der blues i Retfærdighedens have.

Denne udendørs koncert er med tre af de helt store drenge inden for den danske blues scene, nemlig Troels Jensen på akustisk guitar, piano og vokal, Hugo Rasmussen på kontrabas og H.P. Lange ligeledes på akustisk guitar og vokal. Alle tre har de en lang musikalsk historie bag sig, dels på blues- og jazzfestivaler, ligesom de er kendt for deres spil med mange af verdens største navne på bluesscenen.

Entre 100 kr. og billetter kan bestilles på www.retfaerdigheden.dk og eller de kan købes ved indgangen.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER