Ny outlet butik på Fallavej i Sæby…

Ny outlet butik på Fallavej i Sæby…

16. juli 2015 - kl. 9:24 - af

Saeby Outlet

Hylderne er på vej op på væggene og varerne er på vej op på hylderne. Sådan lyder det, hvis du spørger de to ”hemmelige” indehavere.

De er nu slet ikke så hemmelige mere, saebyavis.dk har fundet frem til dem, og de er begge bosiddende i Sæby.

Det var Morten Hansen, som har boet i Sæby i et par år, der fik ideen, og da han spurgte sin kammerat Dennis Pedersen, som har boet i Sæby siden 2001, og været ansat som daglig leder hos Bøger og Papir, var han straks med på ideen. Han sagde sit job op, og de er nu begge i gang med at fylde forretningen på Fallavej 4.

”Butikken kommer til at rumme alt fra fiskestænger til peanuts, vi er hele tiden på jagt efter nye spændende ting, men lige nu er det tøj, jakker, sko og sportsudstyr vi har på hylderne. Vi vil hele tiden forsøge at få nye varer hjem, og forsøger da også med, at der skal være ”nyt hver uge”, så vi er konstant på jagt”, siger Morten Hansen.

Åbningstiderne vil være fra kl. 10 til kl. 17 på hverdage, lørdag fra kl. 11 til kl. 15, men planen er på længere sigt, at forretningen vil holde lukke om mandagen, da det skal være den store ”jagtdag”, så der hele tiden kan være nye ting i butikken.

Du kan se det færdige resultat mandag d. 20. juli kl. 10.00 på Fallavej 4 i Sæby, hvor de slår dørene op for en lang række kvalitetsvarer til gode priser.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny outlet butik på Fallavej i Sæby...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER