Tjek dine grillpølser for “ekstra” krydderi

Tjek dine grillpølser for “ekstra” krydderi

14. juli 2015 - kl. 10:54 - af

herregrillerDanish Crown trækker et mindre parti Herregriller med bacon tilbage fra to Lidl-distributionscentre, da der er fundet salmonella i en stikprøve fra samme produktion.

Grillpølserne har varenummer 31288483. Varen indeholder 360 gram og er pakket den 30. juni 2015 med sidste anvendelsesdato den 6. juli 2015.

Tilbagetrækningen sker af hensyn til, hvis forbrugere stadig skulle have varen liggende.

– Hvis man har Herregriller fra dette parti liggende i sin fryser, skal man kassere produktet eller henvende sig i butikken, hvor man vil få beløbet refunderet, siger kommunikationsdirektør Anne Villemoes, Danish Crown.

Lidls distributionscenter i Kolding har modtaget 12 kartoner á 8 pakker, mens distributionscentret i Køge har modtaget 17 kartoner. I alt drejer det sig om 83,52 kg.

En kommentar til “Tjek dine grillpølser for “ekstra” krydderi” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Tjek dine grillpølser for “ekstra” krydderi”

  • Kedeligt det her. Der kan godt nok altid ske uheld nu og da, samt at et og andet en gang imellem smutter uset gennem kontrol og tjek osv. Men i den senere tid eller rettere godt og vel det, har der været alt for mange tilfælde med salmonella og ikke mindst listeria (og andre ting, som jeg lader være unævnt). Det kan ikke være rigtigt, at sådan noget sker SÅ ofte. Gad vide, om der er for få folk ved kontrollen muligvis grundet besbarelser, det er ikke til at vide. Men uanset hvad årsagen er, så er det meget uheldigt. Og i det lange løb må det da også gå ud over salget af pålæg og som her grill-pølser osv.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER