Vær en god nabo og vind en pølsevogn

Vær en god nabo og vind en pølsevogn

12. juli 2015 - kl. 0:31 - af

poelsevognSommerferien er godt igang, men mens vi holder ferie, skruer indbrudstyvene op for arbejdstimerne.
For at sætte fokus på den gode effekt med Nabohjælp afholder Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden billedkonkurrencen ’Nabohjælps-selfie’ frem til og med den 16. august 2015.

Vær klar inden ferien
Konkurrencen skal minde os om at aftale Nabohjælp, inden vi tager på sommerferie, men er også en fejring af det gode naboskab rundt omkring i landet. Derfor er præmien også en pølsevogn til næste vejfest, fælles arbejdsdag eller en anden god anledning i nabolaget.

Sådan deltager du i konkurrencen
Konkurrencen var en stor succes sidste år og opgaven er simpel: Tag et billede af dig selv, din nabo samt dit Nabohjælpsskilt og mind os alle om, hvad Nabohjælp er, og hvorfor det er godt. ”Vi modtog mange fantastiske billeder sidste sommer. Ved hjælp af fantasi, god humor og ganske få midler fangede mange essensen af Nabohjælp og værdien af det gode naboskab, så vi glæder os meget til at se, hvad folk finder på i år”, siger Lone Harlev, projektleder for Nabohjælp fra DKR og TrygFonden.

Gå ind på www.nabohjælp.dk/konkurrence og læs mere om, hvordan du deltager.

460x334_Vinder-af-konkurrencen-2014-Christian-Lauridsen copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vær en god nabo og vind en pølsevogn ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER