DR’s ”Vores Sommervejr” besøger i aften Sæby Havn

DR’s ”Vores Sommervejr” besøger i aften Sæby Havn

7. juli 2015 - kl. 17:34 - af

Vores sommervejr_600x250I aften er der ekstra god grund til at troppe op på Sæby Havn, når DR’s ”Vores Sommervejr” sender direkte fra Havnen.

Vejrudsigten på DR1 er rykket ud af studierne i DR Byen i København og sender hen over sommeren fra forskellige destinationer og arrangementer i det danske sommerland. I aften besøger meteorolog Søren Jacobsen og hans hold Sæby, når ”Vores Sommervejr” sender fra Havnen i Sæby, hvor de mange turister og deres både danner rammen for den direkte vejrudsigt. Det hele sker som sagt live kl. 18.55 og 20.55 foran havnekontoret på Havnen.

Som altid spilles flaget ned kl. 21, så der er bestemt mulighed for at slå 2 fluer med et smæk.

DR Mit Sommervejr_600x400 DR Vejret_600x400 Mit sommervejr DR_600x400 OB vogn

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DR’s ”Vores Sommervejr” besøger i aften Sæby Havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER