“Far til fire” med TV2 på Tour i Sæby

“Far til fire” med TV2 på Tour i Sæby

6. juli 2015 - kl. 18:20 - af

Stockholm, tv2 havnenBørnefilmfonden er med TV2 på Tour. Her kan interesserede børn, med skriftlig tilladelse fra forældrene, blive castet til en rolle i en kommende ”Far til fire” film.

Tilbage i 1955 blev ”Far til fire” filmen ”Far til fire på landet” delvis optaget i Sæby, bl.a. på og omkring Havnen. Det er lykkedes TV2 på Tour at fremskaffe filmen, så den bliver vist på eventpladsen lørdag aften.

”Sæby lagde ansigt til optagelser til filmen ”Far til Fire på Landet”. Det var den tredje film i serien, og tidens mest populære skuespillere, Karl Stegger, Birgitte Bruun og Ib Mossin, tog turen fra København til det lille fiskerleje. Bodil Kjer var selvfølgelig også med – om end i elefantudgave. Her i den stillestående fiskerby gav havnen og klitterne skuespillerne et afbræk fra det hektiske liv i hovedstaden. Det var fattigdom og marginalisering, der havde sat udviklingen i stå i Sæby – og i mange andre danske kystbyer. Men i filmens verden blev det stillestående samfund forvandlet til ren provinsidyl, hvor byfolkene kunne nyde deres velfortjente ferie”, sådan står der bl.a. på danskefilm.dk

 

 

3 kommentarer til ““Far til fire” med TV2 på Tour i Sæby” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til ““Far til fire” med TV2 på Tour i Sæby”

 • Peter Jæger Christensen

  Jeg husker optagelserne fra havnen og stranden. Hele kutterflåden blev filmet. Jeg var med om bord på kutter “P. Jæger”, men skulle holde mig ude af syne, når kameraet fokuserede på skuden Haha, jeg var 8 år dengang.

  Jeg husker også tydeligt at skuespillerne boede på hotel Harmonien, og at byens unger fulgte dem på afstand under deres aftentur i byen, det var stort dengang!
  Jeg mener nu ikke at Karl Stegger var med i denne film?

 • Anjali Hafjall

  Karl Stegger var med i filmen og den vises på Kristi Himmelsfartsdags, kl 20.00, på TV2

 • Peter Jæger Christensen

  Jamen det var han jo så nok, når du lige har set filmen, Anjali! Men jeg har et (eller har haft) et
  stort foto af skuespillere (Ib Mossin), filmfolk, lokale skippere og fiskere fra havnen samlet på kutter “Siam” som var den kutter der samlede de nødstedte op.
  Karl Stegger har så nok været fraværende på fotoet!

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER