Team Rynkeby Nordjylland er klar til Paris

Team Rynkeby Nordjylland er klar til Paris

1. juli 2015 - kl. 0:03 - af

IMG_2516_600x250Team Rynkeby kører til Paris for 14. gang fra den 3. juli til den 10. juli 2015. Projektet består af 1.450 cykelryttere og 350 hjælpere fordelt på 32 lokale hold fra fem lande. Fra Nordjylland deltager i alt 44 ryttere, der den 3. juli sætter kursen mod Paris fra Aalborg.

Team Rynkebys primære formål er at indsamle penge til børn med kræft og deres familier. Rynkeby Foods A/S dækker alle projektets centrale omkostninger, og det betyder, at de penge, som Team Rynkeby indsamler i hvert land, kan gå ubeskåret til den lokale børnecancerorganisation i det pågældende land. I Danmark går de indsamlede midler til Børnecancerfonden.

Avisen har talt med en af deltagerne fra Team Rynkeby Nordjylland, Carsten Holt Christensen fra Nordjyske Bank om, hvordan han har forberedt sig til den ca. 1.500 km. lange tur og om, hvad han mener, der er forbundet med at deltage. Men som alle nok ved, sætter man sig ikke bare op på sin cykel og kører til Paris. Inden turen starter, kræver det en del forberedelser.

Carsten fortæller: ”Jeg har som forberedelse cyklet ca. 5.500 km. hidtil i år – heraf de 4.000 km. bare siden den 1. april. Gennemsnitsfarten på træningsturene har været 27 km/t. svarende til, at jeg har siddet på cyklen i 8 dage og 11 timer. Så ”lidt” forberedelse kræver det da.

Den længste træningstur, jeg har kørt, er Nordjylland Rundt i starten af juni, hvor jeg kørte 305 km. med en gennemsnitsfart på 31 km/t., mens der på den længste træningsweekend er blevet kørt 411 km. fordelt med 250 km. om lørdagen og 161 km. om søndagen. Dette for at prøve noget, der minder om de etaper, vi skal køre på turen til Paris. Mange af vores træningsture har været på 100 – 150 km. Vi har således på 16 træningsdage været over 100 km. – heraf de 8 dage over 150 km.”.

Personligt har træningen også givet gevinst for Carsten:

”Jeg har tabt mig ca. 8 kg. i år, og er i denbedste form længe – og jeg er da også en af de stærkeste ryttere på Team Rynkeby Nordjylland. Træningen svarer ifølge Endomondo til, at jeg har forbrændt ca. 280.000 kalorier eller 519 burgere – og helt så mange burgere har jeg altså ikke formået at spise, hvorfor bonussen er, at bukserne strammer knap så meget.

Mine forventninger til deltagelsen på Team Rynkeby var høje – men forventningerne er til fulde blevet opfyldt – og mere til.

Vi har opbygget et meget stærkt fællesskab og netværk i gruppen grundet det fælles mål omkring indsamling af donationer til Børnecancerfonden kombineret med, at vi skal stå sammen for at gennemføre turen til Paris på små 1.500 km. over 8 dage. Desuden har vi fået indsamlet et rekordstort beløb til Børnecancerfonden, som vi alle kun kan være stolte af”.

Afgang er som skrevet tidligere fra Aalborg fredag den 3. juli kl. 8 fra Gl. Torv, medankomst til Paris fredag den 10. juli kl. 15 på Place Vauban ved Invalidekirken.

Mange af deltagerne modtages i Paris af familie/venner, og Carsten slutter med at fortælle:

”Jeg bliver modtaget af min kone, Diana og vores tvillingepiger, Emilie og Laura, så det bliver nok med både stolthed, gåsehud og en klump i halsen, at jeg kører ind på pladsen ved Invalidekirken”.


IMG_2529600x400_1IMG_2517600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Team Rynkeby Nordjylland er klar til Paris ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER