Sammenlægning af de to Lions klubber i Sæby

Sammenlægning af de to Lions klubber i Sæby

1. juli 2015 - kl. 15:52 - af

lionsclub_saebyLions Club Sæby får ny præsident fra i dag den 1. juli. I Året 2014/2015 har malermester Rene Pedersen været præsident i Lions Club Sæby og bankrådgiver Allan Sørensen præsident for Lions Jyske Aas, men efter et klubår med focus på en sammensmeltning af de to klubber, kan Henrik Christensen nu kalde sig præsident for den samlede Lions Club i Sæby, som har mere end 50 medlemmer.

“Vi har allerede haft det første indledende møde i den nye bestyrelse, og der er ingen tvivl om, at vi går et spændende år i møde med masser af aktiviteter og spændende indslag på programmet.

Selvom der igennem 25 år har eksisteret 2 Lions-klubber i et forholdsvis lille samfund, er dette ikke særlig kendt i lokalbefolkningen, og det skal vi have lavet om på”, fortæller Henrik Christensen og fortsætter:

“Det er ofte en kendsgerning, at når en af klubberne er på gave- og sponsorjagt, får vi ofte kommentaren “Jamen, I har jo lige været her” stukket i næsen, hvilket ikke er hensigtsmæssigt for nogen, og det er heldigvis slut nu.

Derudover giver en stor klub os en masse andre fordele: Vi kan nemmere højne kvaliteten af foredragsholdere og aktiviteter, både ved udnyttelse af et større netværk, men også gennem en stærkere klubøkonomi.

Det har også større effekt at komme på virksomhedsbesøg med 40-50 medlemmer i stedet for som tidligere 18-20 stykker.

Sidst, men ikke mindst, er planlægningsarbejdet af en mere spændende klubaften den samme, uanset om det er for en lille flok eller en noget større forsamling. Samtidig giver en større flok mennesker mere synlighed på besøg i lokalområdet.

Der vil også være større mulighed for networking i en stor klub, hvilket kan gøre det endnu mere interessant at være med i Lions Sæby. Sidst kommer spørgsmålet om medlemstilgang og her kan vi, med nordjysk beskedenhed, sige, at den slags problemer har vi ikke”, slutter Henrik Christensen.

Bestyrelsen i Lions Sæby 2015/16 ser således ud:
Præsident: Henrik Holm Christensen, Click

Vicepræsident: Claus Thaarup Karlsen, Meny

Past præsident: Allan Sørensen, Spar Nord

Kasserer: Tommy Købke Nielsen, Nordjyske Bank

Sekretær: Finn Andersen

Klubmester: Thomas Rugholm, OK Plus+, Trafikcenter Sæby Syd1

Tailtwister: Christian Christensen, Sæby Mureren

Medlem: Jens Ole Sørensen

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sammenlægning af de to Lions klubber i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER