Uheldig ung mand hilste på det lokale brandvæsen

Uheldig ung mand hilste på det lokale brandvæsen

30. juni 2015 - kl. 22:50 - af

Forurening Shell_600x250

Tirsdag aften omkring klokken 22 valgte en ung mand at tanke sin bil hos Shell på Aalborgvej i Sæby. Bilen, en Passat Stationcar, var i det røde felt og trængte derfor til en opfyldning, fortæller den unge mand til SaebyAvis.dk

Uheldigt for ham, var indikatoren og fakta ikke helt de samme, for udover at påfyldningen endte efter 300 spildte kroner, måtte den unge mand også sande, at der på ingen måde var noget der tydede på, at det påfyldte brændstof havde tænkt sig at blive i tanken.

Brandfolk fra Sæby bliver derfor tilkaldt, da dieselolien løb neden ud og dermed startede en mindre forurening. Brandfolkene fik hurtigt lagt kattegrus ud og afhjulpet med tømning af den resterende mængde brændstof i tanken, inden der kunne ryddes op og returneres til stationen.

Forurening Shell_7 Forurening Shell_5 Forurening Shell_8 Forurening Shell_6 Forurening Shell_3 Forurening Shell_2 Forurening Shell_1 Forurening Shell_4 Forurening Shell_600x400

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uheldig ung mand hilste på det lokale brandvæsen ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER